Kaos


Idag har det varit total kaos och inget har gått vår väg. Vilket vi bara kan skylla oss själva för. Satt igår och skulle boka ett flyg och en båt som skulle ta oss till Bali och så vidare till Filippinerna. När klockan var 21.30 och det var en halvtimme kvar till biljettstället stängde hade vi fortfarande inte bestämt oss om vi skulle stanna kvar på Gili eller åka vidare. Tio minuter innan stängning bestämde vi oss för att vi skulle åka. Så sen satt vi där med en biljett till flygplatsen med ingen flygbiljett. Vi har letat hur mycket som helst och när vi väl skulle betala biljetten i mobilen så går det inte att betala. Vi ville bara ge upp allt och lägga oss och sova. Men istället gick vi ut och tog dagen efter (med tre timmars sömn i kroppen) än en gång på oss våra väskor och traskade ner till hamnen för att ta båten till Bali. Väl framme på Bali väntade en shuttlebus med trasiga säten som körde oss till flygplatsen. Framme på flygplatsen visste vi inte riktigt vad vi skulle göra eller vart vi skulle gå.
Hittade tillslut fram till ett rum med massa olika flygbolag där vi fick dela upp oss och fråga runt hur mycket det skulle kosta att ta sig till Boracay. Och efter mycket om och men och räknande bokade vi ett flyg som går 21.55 från Bali ikväll. Mellanlandar i Kuala Lumpur där vi ska hänga på flygplatsen från 01.00 till 10.50 på förmiddagen då planet lyfter mot Boracay. Känns lite ovärt men samtidigt vill vi bara komma fram. Dock så måste man ha en utresebiljett från Filippinerna för att ens få komma in i landet. Vilket vi inte har fixat än. 
En sak i taget tänker vi (vilket vi förstår är väldigt dumt) Vi har ju hela natten på oss att hitta det, eller? Vi har ju ingen aning om vart vi vill efter Filippinerna eller hur länge vi vill stanna. Haha, och just det. Vi har inget boende heller. Så känslan just nu är lite hopplös, men vi har lärt oss en läxa hoppas vi. Planera är ganska viktigt, annars blir det lätt såhär. Dyrt och omständigt.